top of page

Ο Λ Ι Σ Τ Ι Κ Ε Σ  Θ Ε Ρ Α Π Ε Ι Ε Σ

Please reload

3. Τα θαύματα συμβαίνουν φυσικά σαν εκφράσεις αγάπης. Το πραγματικό θαύμα είναι η αγάπη που τα εμπνέει. Με αυτή την έννοια οτιδήποτε προέρχεται από αγάπη είναι θαύμα.

6. Τα θαύματα είναι φυσικά. Όταν δεν συμβαίνουν κάτι δεν πάει καλά.

18. Το θαύμα είναι υπηρεσία. Είναι η υπέρτατη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον άλλο. Είναι ένας τρόπος ν’ αγαπάς τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου.
Αναγνωρίζεις την δική σου αξία και του πλησίον σου ταυτόχρονα.

                                                                                                                                     (Από το Κεφ. 1)

                                                                                                                   “Η Σπουδή στα Θαύματα”  


Βιώνοντας βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση, νιώθω την ανάγκη  να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς που συνεργαστήκατε και συνεργάζεστε μαζί μου προς την επίτευξη και  την ανάδειξη των θαυμάτων στην ζωή σας.

 

Όλη αυτή η εμπιστοσύνη που απολαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή γιά εμένα, όπως μεγάλη τιμή είναι και η αφοσίωση προς τον στόχο, τα γεμάτα αγάπη  λόγια, αλλά και η χαρά της ευλογίας που απολαμβάνω στο να είμαι μάρτυρας του μεγαλείου της Ψυχής.                                                      Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

                                                                                                                              Ιωάννης ΚουλάνηςΕίστε όλοι οι συνεργάτες Θαυματοποιοί, ευπρόσδεκτοι στην καταγραφή και δημοσίευση της δική σας μαρτυρίας, όσον αφορά την προσωπική σας εμπειρία.

 

Νατάσα Καμμή     I    [ Aτομικές συνεδρίες ]

Ελλάδα

Πριν πάρω την απόφαση να κάνω τις ατομικές συνεδρίες με τον Ιωάννη, συνήθιζα να συγκρατώ τα συναισθήματά μου. Πολλές φορές, όταν εξέφραζα την ενόχλησή μου, εισέπραττα το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενα. Έτσι ένοιωθα απογοητευμένη και δεν μπορούσα να δικαιωθώ. Αυτό μου δημιουργούσε μεγάλο πόνο και έτσι έμαθα να μην μιλώ. Τα καταπιεσμένα μου συναισθήματα όμως γύρεψαν τρόπο να εκτονωθούν, και έτσι δημιουργήθηκε ένας ωραιότατος όγκος στο στήθος..

Ο Ιωάννης βρέθηκε στην πορεία μου σχεδόν την ίδια εποχή με τον καρκίνο. Κάναμε πολλές συνεδρίες μαζί, και είδα θαύματα και θεραπείες να συμβαίνουν στη ζωή μου. Μπόρεσα να εστιάσω περισσότερο στην έκφραση των συναισθημάτων, αντιλήφθηκα τη σημασία να εκφράζομαι χωρίς βία,  αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των συναισθημάτων μου. Προσπαθώ πλέον, να αντικαθιστώ το «Έχω θυμώσει μαζί σου» με το «Αισθάνομαι θυμωμένη. Δεν μου αρέσει… ». Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά είναι, κυριολεκτικά σαν να μαθαίνεις μια άλλη γλώσσα! Είναι μια γλώσσα όμως που όλοι καταλαβαίνουν. Γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να τον κατηγορούν αλλά κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει, αν εκφράσεις το πώς νιώθεις. Αν και δυσκολεύομαι να βρω τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Ιωάννη,  μπορώ να πω, εκτός από ένα μεγάλο  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ότι είναι ένας άνθρωπος που θα αγαπώ και θα τιμώ για πάντα. 

Ombretta Ferraro    I     Σύμβουλος Marketing     I     ​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

IΙταλία

Το σεμινάριο «Επιστροφή στο Κέντρο", μου έδωσε πολλές εμπειρίες, αλλά και μια νέα οπτική για το πώς μπορώ να μετατρέπω τα συναισθήματά μου και το πώς αντιδρώ, χρησιμοποιώντας μια απλή μέθοδο. Έχω αρχίσει να εφαρμόζω τη μέθοδο μετά τη συμμετοχή μου στο εργαστήριο, και πραγματικά λειτουργεί, αυτό μου αρέσει. Μου άρεσαν επίσης οι πολλοί και διαφορετικοί διαλογισμοί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι οποίοι με βοήθησαν στο να είμαι πιο ανοιχτός. Είμαι επίσης ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που με τις διαφορετικές ζωές και εμπειρίες τους, συμμετείχαν και ήταν μέρος της ομάδας. Ευχαριστώ τον Nisarga και την Dhyandeepa για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια ολόκληρου του εργαστηρίου, και ευχαριστώ εσένα Ιωάννη, για το μοίρασμα των εμπειριών, της γνώσης, της αγάπης και των εργαλείων που δίνεις στους ανθρώπους, για να ζούν ευτυχισμένη ζωή.

Φωτεινή Χασιώτη ACC    I     Business Coach & Certified Personal Brand Strategist 

​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

Ελλάδα

"Το να συμμετάσχω στο εργαστίρι «Επιστροφή στο Κέντρο» με τον Ιωάννη ήταν κάτι πολύ περισσότερο απ'αυτό που περίμενα.Μέσα σ'αυτές τις πέντε μέρες κατάφερα να συνδεθώ με τον εαυτό μου σ'ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο,κάτι που ακόμα και ΄τωρα μου φαίνεται αδιανόητο. Η μεθοδολογία και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί  καταφέρνουν να αγγίξουν το διανοητικό,συναισθηματικό και πνευματικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης με έναν ανεξήγητο,για'μενα, τρόπο. Δουλεύοντας χρόνια στο χώρο και έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια,μπορώ να πώ, με βεβαιότητα, οτι η αυθεντικότητα του Ιωάννη και η αφοσίωσή του σε αυτό που με κάνει με συγκλόνισαν.Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή μου και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό."

Έλενα Κοσμά     I     Μουσικός     I     [ Yoga ]

Ελλάδα

Για μένα η λέξη Yoga ταυτίζεται με το όνομα του Ιωάννη, κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά μετά από πολλές ώρες στο χαλί σαν μαθήτριά του. Ο τρόπος του μαθήματος, η εμπιστοσύνη που εκπέμπει και η συμφιλίωση που σε κάνει να νιώθεις με το σώμα σου, είναι η καλύτερη συνεργασία που μπορεί να έχει ένας μαθητής με ένα δάσκαλο, μια σχέση που δουλεύεται, χάνεται και ξανα-ανακτάται. Αυτό που κάνει το μάθημά του διαφορετικό, είναι η ικανότητα που έχει ο Ιωάννης να αντιλαμβάνεται την Αγωγή της Yoga σαν μια Δύναμη Θέλησης που διαθέτει ο καθένας μας, κάτι που κάνει τον ίδιο να προτρέπει – βοηθάει, να χρησιμοποιήσουμε την τέχνη της Yoga όσο καλύτερα μπορούμε. …κάνοντας Yoga κλείνω τα μάτια και να νιώθω ελεύθερη, μπορώ και παίρνω τους δικούς μου χρόνους, κανείς δεν περιμένει από εμένα τίποτα. Είναι η στιγμή που έχω την πολυτέλεια της σιωπής μου...

Tomas Stibrany     I     Δασκαλος Hip-Hop     I     ​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

​Σλοβακία

Το σεμινάριο «Επιστροφή στο Κέντρο", μου έδωσε πολλές εμπειρίες, αλλά και μια νέα οπτική για το πώς μπορώ να μετατρέπω τα συναισθήματά μου και το πώς αντιδρώ, χρησιμοποιώντας μια απλή μέθοδο. Έχω αρχίσει να εφαρμόζω τη μέθοδο μετά τη συμμετοχή μου στο εργαστήριο, και πραγματικά λειτουργεί, αυτό μου αρέσει. Μου άρεσαν επίσης οι πολλοί και διαφορετικοί διαλογισμοί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι οποίοι με βοήθησαν στο να είμαι πιο ανοιχτός. Είμαι επίσης ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που με τις διαφορετικές ζωές και εμπειρίες τους, συμμετείχαν και ήταν μέρος της ομάδας. Ευχαριστώ τον Nisarga και την Dhyandeepa για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια ολόκληρου του εργαστηρίου, και ευχαριστώ εσένα Ιωάννη, για το μοίρασμα των εμπειριών, της γνώσης, της αγάπης και των εργαλείων που δίνεις στους ανθρώπους, για να ζούν ευτυχισμένη ζωή.

Μαρία Κουτσαβίτη    I     Πωλήτρια    I     ​[ Διαλογισμός ]

Ελλάδα

Έχοντας εμπειρία από τους κινητικούς διαλογισμούς με τον Ιωάννη ,αισθάνομαι πάντα ευγνωμοσύνη κ χαρά που είχα τη δυνατότητα να είμαι μέρος ενός κύκλου που βιώνουμε έντονα συναισθήματα, άνευ όρων αγάπη κ ενότητα με τα πάντα ,περασμένα τόσο ευχάριστα, δημιουργικά, κ προσαρμοσμένα για το δυτικό άνθρωπο ,που πάντα προσμένω με χαρά την επόμενη συνάντηση.

Ιωάννη ευχαριστώ

Namaste

Katarzyna Vernile     I    Διαφημίστρια     I     ​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

Πολωνία

Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είχα μάθει πώς με το να είμαι διεκδικητική, μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους και σκεφτόμουν ότι τίποτα δεν θα με εξέπληττε πια ... Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της ομάδας "Επιστροφή στο Κέντρο", έζησα ένα πολύ θετικό σοκ με την πλήρη έννοια της λέξης . Σε πέντε μέρες αισθανόμουν τον εαυτό μου και τα συναισθήματά μου όπως ποτέ πριν ..Έμαθα να αναγνωρίζω τα βαθύτερα κρυμμένα συναισθήματα μου και να τα  εκφράζω, με έναν τρόπο που πριν ήταν άγνωστος για εμένα. Ο Ιωάννης μας καθοδηγήσει μέσα από τους φόβους μας «σπηλιές», και μας έδειξε πόσο όμορφο είναι να μην τους αποφεύγουμε. Από μέρα σε μέρα γινόμασταν όλο και πιο ανοικτοί σε ό, τι συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας ... Ένιωσα σαν ντροπή και  φόβο καθώς ανακάλυπτα τον αληθινό μου "εαυτό" αποκαλύπτοντας ένα ένα τα στρώματα επικάλυψής του. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ καν να εκφράσω με λόγια την ομορφιά του τι συνέβη σε αυτό το εργαστήριο . Σήμερα, είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τα εργαλεία που πείρα από αυτό για να επικοινωνώ δίχως βία. Πηγαίνοντας εκεί δεν ήξερα σε τι ακριβώς εργαστήρι πάω να συμμετάσχω και εύχομαι σε όλους μια τέτοια αυθόρμητη περιπέτεια με τον εαυτό τους, η οποία περιβάλλεται από μάτια γεμάτα αγάπη  και τις πιο θερμές αγκαλιές κάτω από τον ήλιο ...

Χάρης Λεοντίου     I     Σύμβουλος Επιχειρήσεων     I     ​[ Υoga ]

​Κύπρος

Μια λέξη περιγράφει το συναίσθημα μετά από ένα «μάθημα» γιόγκα με τον Ιωάννη: Χαρά! 

Χαρά που το σώμα νιώθει τόσο ελαφρύ, χαρά που το προσεγγίσαμε με αγάπη και σεβασμό και του δώσαμε λίγη φροντίδα και προσοχή με τρόπο ήπιο και ταυτόχρονα ενθαρρυντικό να πετύχει κάτι περισσότερο κάθε φορά. Χαρά που ο Ιωάννης προσεγγίζει με απλότητα, αμεσότητα και ειλικρινή ευχαρίστηση τον καθένα μας και αυτό που κάνει λες και είναι η πρώτη φορά και με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια, τόσο της κάθε κίνησης και θέσης μας όσο και του χώρου.  Μια προσοχή που υποδηλώνει το επίπεδο επίτευξής του. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

 Άτζη Φέστας     I     Οικονομικά     I     ​[ Kids Υoga ]

​Ελλάδα

Σε αυτή την εποχή που ζούμε, όπου δύσκολα διακρίνονται οι πραγματικά εμπνευσμένοι και αληθινοί δάσκαλοι στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης και yoga, με πολλή χαρά συνάντησα και εμπιστεύθηκα σε εσάς να 'σπείρετε τον σπόρο' της yoga και της αυτογνωσίας στα παιδιά μου! Τι μοναδικό δώρο και τι μαγικό ταξίδι...όλα με σκοπό την αληθινή, υγιή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και την ενδυνάμωση και καθοδήγηση των γονιών! Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Γεώργιος Ι. Μαρούλης     I     Επιχειρηματίας     ​I     [ Yoga ]

Ελλάδα

Ξεπερνώντας την προκατάληψη και τις προσωπικές μου φοβίες, βρέθηκα, παρακινούμενος από τον καλό μου φίλο Ιωάννη, σε ένα νέο κόσμο αυτογνωσίας, αυτοεξέλιξης και σωματικής ευεξίας συνδυάζοντας την αρχαιοελληνική άσκηση του σώματος με τον Ασιατικό έλεγχο και πρόοδο του νου. ​Αντιμετωπίζοντας αρχικά δυσκολίες λόγω κατασκευής του σώματός μου (είμαι 1,91 και ζυγίζω 120 κιλά), με ενθάρρυνση και σωστή κατεύθυνση από το δάσκαλό μου πλέον, ενέταξα στη ζωή μου τη Γιόγκα, κάνοντας δώρο 3 ώρες την εβδομάδα αποκλειστικά στον εαυτό μου. Και φυσικά γίνομαι κήρυκας της άποψης ότι η Γιόγκα αφορά όλους τους ανθρώπους από 3 έως 103 ετών.

Naomi Sweet   I   Έμπορος Ηλεκτρονικού Δικτύου - Επιχειρηματίας   ​I  [ Ρεφλεξολογία ]

Αγγλία

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Ιωάννη, ένιωσα άνετα και πολύ γαλήνια. Είχε ένα χαλαρωτικό και γαλήνιο ύφος, ενώ πολύ γρήγορα επίσης ανακάλυψα ότι ήταν υπερβολικά γνώστης στο πεδίο του, και πως γνώριζε ακριβώς τι έκανε. Με εντυπωσίασε με την ικανότητα που τον διέκρινε στο να βρίσκει και να υποδεικνύει στο σώμα μου τα σημεία τα οποία χρειάζονταν περισσότερη φροντίδα και θεραπεία. Ένιωσα μια θεραπευτική ενέργεια από πλευράς του και καθώς συνεργαζόμασταν μέσα από τις αναπνοές, επετεύχθη μια καλή θεραπευτική πρόοδος. Αισθάνθηκα την φροντίδα ενός επαγγελματία ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει. Κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμένα. Μετά την συνεδρία μας, έχοντας τους μεσημβρινούς μου πιο ισορροπημένους (δίχως να κρύψω ότι ήταν λίγο επίπονο κάποιες στιγμές), ένιωσα υπέροχα και πως άξιζε τον κόπο. Σίγουρα θα το επαναλάβω. Αισθάνθηκα ανάλαφρη, αναζωογονημένη, πιο ισορροπημένη και χαρούμενη σε σχέση με πριν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ιωάννη. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να τον επισκεφθεί

Μάνος Ρουσουνέλος     I     Έμπορος     ​I     [ Συστημική Αναπαράσταση ]

Ελλάδα

Είχα την Θεϊκή ευκαιρία να εργαστώ με τον εαυτό μου μέσω του Ιωάννη στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2012. ​Το πρόγραμμα περιελάμβανε συστημική αναπαράσταση και έναν μικρό διαλογισμό στο τέλος. Ο Ιωάννης σαν συντονιστής επέτρεπε να βγούνε στην επιφάνεια θέματα με έναν απλό και κατανοητό τρόπο σε όλη την ομάδα, και σε κάθε έναν ξεχωριστά. Με αρμονική ενέργεια όλοι μας σαν ένα, κατευθυνθήκαμε  σε κομμάτια του εαυτού μας που χρειαζόντουσαν περισσότερη αγάπη και φως εκείνη την περίοδο. ​Ευχαριστώ τον υπέροχο Ιωάννη και όλη την ομάδα για την Θεϊκή εμπειρία, να τους έχει ο Θεός καλά.

Χάρις Νικολοπούλου     I     Γραφίστρια     I      ​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

Ελλάδα

"Ιωάννη σ' ευχαριστώ που με βοηθήσεις να κατάλαβω πόσο σημαντικός είναι  ο "τρόπος" που επικοινωνούμε!  Πόσο πολυ μπορει να δυναμώσει η να αποδυναμωσει τις ανθρώπινες  σχέσεις.

Πόσο καταλυτικα μπορει να λειτουργησει οταν αναλαβει κανείς τις ευθύνες που του αναλογούν και εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα χωρίς θυμό και  άρνηση αλλά μέσα απο ΑΓΑΠΗ."

Alina Lisiecka     I     Μεταφράστρια     I      ​[ Επιστροφή στο Κέντρο ]

Πολωνία

Το εργαστήριο “Επιστροφή στο κέντρο” με τον Ιωάννη ήταν μια υπέροχη εμπειρία για εμένα Αν και έχω πάρει μέρος σε πολλά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, διαλογισμού, Τάντρα, κ.λπ. με το συγκεκριμένο, συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ μικρή επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες μου. Αυτό ήταν  ένα μυστήριο για μένα, διότι για πολύ καιρό είχα την αίσθηση ότι κάτι μου έλειπε, πως είχα ξεχάσει κάτι, αλλά δεν ήμουν σε θέση να θυμηθώ τι ήταν αυτό. Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών βρήκα αυτό που μου έλειπε, και ήταν η σύνδεση με τον εαυτό μου, τα συναισθήματα και τις ανάγκες μου. Πολύ απαλά, με αγάπη και σεβασμό έμαθα πώς να βιώνω όλα μου τα συναισθήματα, ιδιαίτερα εκείνα που βρίσκω  δύσκολα, όπως το φόβο, τον πόνο ή την απογοήτευση, οπότε δεν χρειάζεται πια να τα ωθήσω μακριά ή να τα καταπιέσω. Τώρα, μετά από 1,5 μήνα αισθάνομαι ακόμα τον αντίκτυπο, σαν μία αλλαγή βαθιά στις ρίζες που τρέφουν ολόκληρο το φυτό. και μπορώ να πω πως ειλικρινά άρχισα να ζώ αληθινά, να αποδέχομαι και να βιώνω τα πάντα, γιατί μπορώ να διαχειριστώ όποια κατάσταση η γεγονός,  και μπορώ να βρω την ευτυχία σε κάθε τι που μου συμβαίνει. Επίσης πιστεύω ότι η διαδικασία δεν θα ήταν τόσο βαθιά και έντονη, αν δεν ήταν ο Ιωάννης. Με την ειλικρίνειά του, την τεράστια καρδιά του και την εξαιρετική κατανόηση και συμπόνια προς όλους, δημιούργησε ένα θαυμάσιο χώρο, ασφαλές για όλους να συμμετέχουν, να μοιραστούν και να εμπειριοθούν. Καθημερινά ευγνωμονώ για τη συνάντηση μαζί του, διότι μετέτρεψε και ευγενικά κατευθύνει τη ζωή μου σε μια νέα πορεία δίχως βία, και γεμάτη ευτυχία και “καμηλοπαρδάλεις”.

Ελένη Γαιτάνη​     I     Λογίστρια     I     ​[ Yoga ]

Ελλάδα

Μια μέρα , ανίδεη από γιόγκα, γνώρισα τον Ιωάννη και σιγά-σιγά άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μου ο μαγικός αυτός  κόσμος... Μια απέραντη γαλήνη, μια εναρμόνιση σώματος,  ψυχής και  πνεύματος, που σε αποδεσμεύει από τα προβλήματα της καθημερινότητας και νιώθεις ότι πετάς. Για λίγη ώρα αισθάνομαι  και  είμαι ελεύθερη! Εγώ με μένα ! Δύσκολο αλλά και απελευθερωτικό. Και φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την καθοριστική συμβολή και εμπνευσμένη καθοδήγηση μιας ξεχωριστής  προσωπικότητας. Γιόγκα λοιπόν με τον Ιωάννη! Τον καταλληλότερο οδηγό και μυητή για το ταξίδι αυτό.

Αμαλία Μπόρση​     I     Λογίστρια     I     ​[ Ατομικές συνεδρίες ]

Ελλάδα

Είναι πολύ ασημένιο  να μιλώ για ένα άτομο που συνάντησα στην ζωή μου ή καλύτερα το Σύμπαν μου το  επικοινώνησε για να με βοηθήσει να εξελίξω την τυποποιημένη μου  πραγματικότητα και αυτό το κομμάτι  του εαυτού μου που κρυβόταν και με οδηγούσε να βιώνω  καταστροφικά σενάρια ζωής,
Είναι ασημένιο να μιλώ για τον Ιωάννη Κουλάνη που ήρθε στο χαράκωμα του χειμώνα μου και μου έδειξε απλά  πώς το να εκφράζω την αλήθεια μου είναι η αλλαγή που θα με οδηγήσει σε θαύματα ζωής. Επιφυλακτικά τον προσέγγισα με μία θλίψη ζωγραφισμένη σε ότι και αν έπραττα. Δεν πίστευα ότι η μέθοδο του θα φέρει το αποτέλεσμα που χρειαζόμουν. Η μέθοδος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εστιάσει στο μη εγωικό εαυτό μου και να  μου αποκαλύψει  τον  τρόπο  να με   συναισθάνομαι. Το όποιο είχα χρόνια χάσει. Αλλά και να μου διδάξει  το πώς να εκφράζω τα συναισθήματα μου με υγιή τρόπο. Ένας τρόπος που θα λειτουργεί χρηστά για εμένα αλλά και για τους  άλλους. 
Είναι πολύ ασημένιο  λοιπόν να μιλώ για τον Ιωάννη Κουλάνη.

Γεωργία Βαρώτσου     I     Δημόσιος Υπάλληλος     I     ​[ Yoga ]

Ελλάδα

Η yoga για μένα είναι τρόπος ζωής. Από τότε που παρακολουθώ μαθήματα yoga με τον Ιωάννη έχει γίνει το σώμα μου πιο ευλύγιστο, η αναπνοή μου πιο σταθερή και επίσης έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι, το πως αντιλαμβάνομαι τα πάντα γύρω μου ευχάριστα ή δυσάρεστα, έχει αλλάξει η συμπεριφορά μου και συνεπώς όλη μου η ζωή. ​Εκτός από την εκγύμναση τους σώματός μου που είναι για μένα σημαντική, με την yoga γυμνάζω πολύ περισσότερο το πνεύμα μου που είναι πολύ πιο σημαντικό. Παρακολουθώντας τα μαθήματα του Ιωάννη, που το κάθε ένα περιλαμβάνει  την εκγύμναση του σώματος, ασκήσεις αναπνοών και χαλάρωση, βιώνω συνεχώς την πνευματική και φυσική μου ανάπτυξη.

H Γνώμη σας

bottom of page